concerts recomanats

L'assistència a concerts és una part essencial en la formació musical de tot estudiant de música. Des del Conservatori Professional de Música de Menorca informarem de les cites que poden ser més interessants per als nostres alumnes.

Temporada Simfònica a Menorca

L'Orquestra Simfònica de les Illes Balears oferirà una temporada de 4 concerts a Menorca.

Els alumnes  del conservatori podeu anar als concerts simfònics per 5€. I si sou menors de 16 anys, podeu anar acompanyats de fins a dues persones més també per 5€ per persona.
Si voleu aconseguir aquestes entrades d'estudiant de música, posau-vos en contacte a través del correu informacio@simfonicadebalears.com o telefonau al 971287565.


Concert de clarinet i piano amb Tolo Genestar i Estefi Taltavull

Dissabte 11 de març de 2017 a les 19:30h. Auditori de Ferreries.

 

Presentació del  concert

 

"clariforte…

va més enllà del concepte de música de cambra o de dos instruments tocant conjuntament: clariforte és l’amalgama del clarinet i el piano, és el resultat culminant de la perfecta unió i empastament del so d’aquests dos instruments, que s’abracen i acompanyen junts la música. La connexió i el diàleg entre les diferents personalitats del clarinet i el piano es manifesten a les primeres notes del concert on l’expressivitat de Schumann i les seves Fantasies ens embarquen en un viatge de sonoritats, estats d'ànim i emocions pròpies de l’època per ajudar-nos a apreciar els diferents nivells expressius i tècnics als quals poden arribar aquests dos instruments. Seguiran un seguit de composicions que arribaran al públic i el transportaran en ple segle XIX i XX, on el contrast jugarà un paper principal, l’eufòria i el virtuosisme front els espresssivos i legatos eterns que ens portaran a la catarsi final.

L’abundant creació artística de l’època i el desig d’arribar al màxim de les possibilitats instrumentals, donà com a a resultat obres de gran virtuosisme com les que es podran escoltar. La música de saló de Kalliwoda, la música intimista de Bloch, el lirisme del francès Chausson, els ritmes frenètics d’Arnold o les extravertides Czardas de Vittorio Monti seran les responsables de traspassar la barrera de l’escenari i fer arribar la música del passat a la societat d’avui."


Nocturn: Concert de Kiev Portella

Dissabte 21 de gener de 2017 a les 19h. Teatre Principal de Maó.

Activitat complementària al Curs de perfeccionament pianístic de Kiev Portella. Els alumnes participants disposaran d'un 10% de descompte en el preu de les entrades. 


Menorca Wind Quintet

Dissabte 3 de desembre a les 19h a la Sala de Cultura de Sa Nostra, Maó. Organitza: Joventuts Musicals de Maó


El violí i el clavecí entre els segles XVII i XVIII

Dilluns de Música. Dia 24 d’octubre a les 20.30 a la Sala Torrent de l’Església del Socors Organitza: Joventuts Musicals de Ciutadella

Eva Febrer, violí barroc

Patrícia Romero, clavecí


Seu de Maó

Claustre del Carme sn 07701 Maó Tel. 971 36 63 70 Fax 971 36 08 35

   Segueix-nos a:


Seu de Ciutadella 

Carrer Mallorca 67 07760 Ciutadella  Tel. 971 48 42 94

e-mail: conservatoriprofessional.menorca@educaib.eu